Kroondomein.com

Oproep op FaceBook

Oproep voor Cosma

Mijn negenjarige, lieve katerkoppie woont inmiddels ruim acht maanden bij me. Vanaf het prille begin wist hij mij duidelijk te maken dat hij, ook in zijn nieuwe omgeving, invloed op zijn culinaire omstandigheden wil blijven houden. Kiwi vertikt het gewoon om anders dan van Almo Nature en Wild Freedom te eten. Zijn tussendoortjes dan ook graag van Cosma Snackies. Ik had mijn inkoopbeleid daar maar op aan te passen.

Na een paar miskopen ging ik overstag en bestelde zijn eten, zoals hij gewend was, bij Zooplus.nl. So Far So Good. Tot aan een naar voorval bleek Zooplus een prima leverancier te zijn. Te lezen op mijn site: https://kroondomein.com/vertikte-bezorg-zorg/

Inmiddels heb ik dan ook een nieuwe leverancier, ook doordat Wild Freedom van zijn menukaart is verdwenen. Op doktersadvies is daar namelijk Hill’s dieetbrokken voor in de plaats gekomen, waarvoor Kiwi duidelijk een concessie heeft gedaan. Eind goed, al goed. Helaas, niet helemaal. Zijn verlangde tussendoortjes kan ik nergens anders vinden.

En omdat ik mijn kanjer kater niet de dupe van mijn starre in koopbeleid wil laten worden, hier een OPROEP: ‘WIE WEET WAAR IK COSMA SNACKIES IN NEDERLAND KAN KOPEN?” (zie foto hierboven).

(n.b. Zooplus en Bitiba kunnen niet aan mijn wensen voldoen.)

0920

Meer over Kiwi lees je elders op de site:
https://kroondomein.com/de-eerste-dagen-van-mijn-katerkoppie-2-0/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office