Kroondomein.com

Zoet gekregen

Zo’n 8 jaar had ik een drinkdop om een blikje limonade slok voor slok leeg te drinken. Min of meer verslaafd aan dit drinkgelag wilde ik persé de kapotte dop direct vervangen, dus gegoogeld. Bol.com had twee versies, 10 stuks voor € 11,99 en 12 stuks voor € 19,95* en ondanks dat de duurdere versie 1 ½ beoordelingssterretje meer had, koos ik toch voor de goedkopere versie. (Eigenlijk had ik maar één zo’n drinkdop nodig, in de hoopvolle verwachting er weer 8 jaar mee te doen.)

Mis, ik ontving rottige dingen die niet op een blikje passen. Met pee in mijn lijf meldde ik dat Bol.com en stuurde die Innova-troep direct terug. Maar ja, toch wilde ik aan mijn verslaving toe willen geven, dus bestelde ik de duurder versie van € 19,95* alsnog. En, druk of niet, na twee dagen kon ik zo’n dop in gebruik nemen.

Een dag later ontving ik nog een pakketje van Bol.com, met Amal als directe afzender. Zij betreurde het dat ik niet van mijn blikje limonade kon genieten en had daar een sympathieke oplossing voor. Vijf zakjes speciale siroop, min of meer een gimmick, maar wel een ontzettend aardig gebaar.

1221

*NB Heel toevallig paste de eerste in gebruik genomen drinkdop. De andere doppen bleken een te kleine diameter te hebben. Ook een vervolgzending hielp niet. Googelend bleek dat Wish ook drinkdoppen te hebben, die echter een paar millimeter (ca. 6 cm.) groter zijn. Daarmee is verklaard waardoor ook de duurdere drinkdoppen niet bruikbaar zijn. Bol.com zorgt voor terugbetalen van € 19.95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office