Kroondomein.com

Het zou verboden moeten worden

EasyToys

Kennelijk hebben wij het toppunt van de ‘vertrutting’ nog niet bereikt. Want ook de voetbalbond KNVB wil hierin haar steentje bijdragen. FC Emmen moet het ontgelden. In deze moeilijke (Corona) tijden was het hen gelukt om een nieuwe shirtsponsor te vinden. Apentrots presenteerden zij dan ook hun nieuwe uit- en thuisshirt met het logo van EasyToys, waarmee zij maar liefst € 500.000,= hadden opgehaald.

De KNVB keurde het score van F.C. Emmen af, met als motief: “De sponsordeal is in strijd met de goede smaak of het fatsoen.” Nou vraag ik je… Aan het mooie, subtiele logo kan het niet liggen. Dan moet het wel gaan om het bedrijf áchter dit logo. Een bedrijf van “speeltjes voor volwassenen.” Dat menen zij toch niet?!

Meesters in het bepalen of iets wel of niet ‘in strijd is met de goede zeden,’ zijn volgens mij de mensen achter FaceBook. Vandaar deze test 19.09.20 op dit belangrijke Social Medium: “Overleeft deze melding het in FaceBook, moet de KNVB toch zeker terugkomen op hun conservatieve besluit?!” Het zal mij benieuwen.

0920

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office