Kroondomein.com

Met energie besparen

Energievoordeel

Des te meer energiebedrijven er ontstaan, des te meer voordeel valt er voor de gebruiker te behalen. Daar profiteer ik al jaren van. Elk jaar zit een kwartiertje extra achter mijn PC om, vaak via overstappen.nl, te berekenen of ik een volgend jaar wéér voordeliger uit kan zijn met gas en elektra. Op één jaar na is dat steeds gelukt.

NU WEER EN NIET TE ZUINIG! In mijn nieuw aangegane contract van één jaar gaan mijn maandelijkse lasten met maar liefst 28% naar beneden en krijg ik aan het einde van het contractjaar ook nog eens € 180,= bonus, zónder verdere verplichtingen. Moet je ook doen jôh!

Oja, veel te vaak heb ik de energie-acquisiteurs van mijn telefoon af moeten jagen. Met hun ga ik niet meer in discussie. “Dag Meneer Kroon, fijn dat ik u even tref. Schikt het even?” Gaat het over energie?” “Uh, ja..” CLICK! En weggedrukt istie. Eerst vond ik dat onfatsoenlijk, maar heel veel lastige telefoontjes later druk ik ze met plezier weg. Ik regel mijn eigen zaken wel.

1020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office