Kroondomein.com

De rancuneuze hak

Als weduwnaar heb ik af en toe wel eens langs de digitale snelweg een partner gezocht. Maar, eerlijk gezegd ben ik niet zo voor het daten. Ik vind het afwijzen en afgewezen worden. Neemt niet weg dat ik er ook wel leuke herinneringen aan over heb gehouden. Maar misschien ook één hele slechte.

Ik sluit niet uit dat die ene afwijzing van mijn kant nu nog rancuneuze gevolgen heeft. Hoewel ik niet kan bedenken wie daar achter steekt. Wel moet het iemand zijn die in mijn omgeving woont. Nog niet is gepensioneerd óf met een bijverdienste haar pensioentje aanvult. En, heel belangrijk, bij de DHL bezorgdienst werkt.

Dan is alsnog verklaard, dat zij in augustus tot twee keer aan toe, ten onrechte meldde dat ik niet thuis was, zodat ze een pakketje niet kon bezorgen. Nadat haar baas ingreep, zij genoeg voldoening uit deze pesterij heeft gehaald, werd er de derde middag laat (door haar?) alsnog bezorgd.  Zie: https://kroondomein.com/vertikte-bezorg-zorg/

Gisteren zag zij kennelijk opnieuw haar kans schoon, met een kalender 2021 die ik had besteld. Zou ik hebben geweten dat die via DHL bezorgd zou worden, had ik ‘m natuurlijk niet besteld, want DHL mijd ik als de pest. Maar goed, gedane zaken…

Tussen 11:25 en 12:35 zou zij het bezorgen. Met de aankondiging van vroeg in de middag kon zij, heel rancuneus, mij de hele middag voor niets laten wachten. ’s Avonds over achten drukte zij met een brede grijns op het knopje bezorgd.

Zo wist zij mij opnieuw de pé in te jagen.

-o-o-o-

n.b.: Inmiddels heeft ene Emiel van DHL gereageerd: “Er zou inderdaad zijn geleverd, maar is toch weer terug gekomen bij CityHub. Ik vermoed dat het dus een foutje was van de bezorger met het afscannen van het pakket.”

Toch geloof ik niet in al die toevalligheden van augustus en gisteren, eerder dat een oude vlam mij steeds een hak wil(de) zetten.

1120

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office