Kroondomein.com

Vertikte bezorg zorg

Na 10 bezorg-meldingen nog niet bezorgd. Click hiervoor op de foto

Vandaag hangt er een ‘smeekbede’ bij mijn buitendeur, gericht aan de bezorger van DHL. Want, hij heeft de betaalde opdracht van ZOOPLUS, om bij mij een pakketje dierenvoedsel af te leveren, tot twee keer aan toe niet uitgevoerd. Ondanks dat hij van mij verlangde dat ik tussen 12:00 uur en 18:30 uur thuis moest zijn. Dat deed ik zowel vrijdag jl. als zaterdag jl.

In plaats van zijn taak naar behoren uit te voeren, kreeg ik beide bezorgdagen ten onrechte een digitale melding dat hij niet kon afleveren. Hij vond dat ik het zware pakketje zélf maar moet ophalen, op een plaats waar autoverkeer niet mogelijk is. Inderdaad, belachelijk!

Nogmaals wees ik de bezorger op zijn bezorgplicht, in de hoop dat hij zijn Deutsche pünktlichkei zal hervinden. Mijn kater wachtte hoopvol af. En zowaar. Kennelijk voelde de bezorger zich schuldig, want toen ik de deur opende nam hij direct het hazenpad.

Natuurlijk wenste ik een verklaring van het Duitse DHL, waarom ik drie middagen thuis moest blijven, om mijn pakketje bezorgd te krijgen. DHL vertikt dit. Zij vinden het een interne aangelegenheid. Ik vind het arrogant, respectloos en erg klantonvriendelijk. Voor mij reden om DHL in het vervolg zo veel mogelijk te mijden.

Inmiddels heb ik in eigen land een nieuwe leverancier gevonden, die aan bijna alle wensen van Kiwi weet te voldoen. Wel moet ik nog opzoek naar Kiwi’s favoriete knabbeltjes van Cosma.

0820

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office