Kroondomein.com

Haar fijn

Magic price

Regelmatig komt Linda bij mij langs. Een vrouw met soms leuke ideeën, maar daar wil ze dan ook behoorlijk voor worden betaald. Dit keer triggerde zij mij met haar ‘Magic Hair Catcher‘. Mijn katerkoppie Kiwi heeft nogal fijn, ‘dwarrelend’ haar, wat natuurlijk behoorlijk aan mijn kleding kleeft. Voor mij lijkt de ‘vinding’ van Linda dus erg interessant en het uitproberen waard.

In haar winkelwagentje kwam ik echter niet verder dan met het invullen van 2 exemplaren, waarvan ik de totaalkosten wilde weten. Linda bleef daar echter nogal gesloten over. Zij wilde dat ik eerst álles (naam, adres etc.) zou invullen, daarna zou doorklicken, waarna zij uiteindelijk haar totaalprijs zou vrij geven.  Sorry Linda, maar daar pas ik voor. Ik bedacht dat de Chinezen dit misschien ook wel aanbieden. Ongetwijfeld met een langere wacht(lever)tijd, maar ach, ik heb ruim 72 jaar al zónder de Magic Hair Catcher er vrolijk op los geleefd, dus kan dat maandje er ook nog wel bij.

Twee clicken verder kreeg ik een pracht aanbieding van Wish, 4 stuks voor € 6,= inclusief verzendkosten. Een dubbel aantal wat ten minste een joet uitspaart. Dat wilde ík niet stil houden.

0520

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office