Kroondomein.com

Kwade genen

terugroepactie

Onze auto’s kunnen steeds meer zelf. Nog even dan kunnen we in onze eigen wagen rechts achterin plaatsnemen. Het wordt tijd dat ik daar een leeslampje laat plaatsen. Maar recent is aan het licht gekomen dat auto’s ook vals kunnen worden. Dat ze je zomaar onder het rijden een fikse vuistslag kunnen geven. Toen ik dat las haalde ik glimlachend mijn schouders op; mijn Nissan Note is handtam, snort mij al zeven jaar tevreden over Neerlands wegen.

Dan is het schrikken, toen ik op een kwade dag van mijn dealer een waarschuwingsbrief kreeg. Heel omzichtig werd mij medegedeeld dat, ondanks de kans bijna te verwaarlozen valt, er toch kwade genen in mijn Note aanwezig kunnen zijn. Mocht dit het geval zijn zou de Note, zonder enige aanleiding, mij zomaar een vuistslag vol in mijn gezicht kunnen geven. Opnieuw was mijn reactie: “dat doet mijn Note niet.”

Maar ja, met die wetenschap zat ik van de week toch ietsje ongemakkelijker in mijn auto. Spitse mijn oren of ik iets van gegrom zou horen. Nee hoor, hij snorde er weer op los. Omwille van mijn gemoedsrust heb ik dan toch maar een afspraak met de dealer gemaakt. Vanmiddag is het zover, dan wordt mijn Note door een ‘Nissanfluisteraar’ onder handen genomen. Naar zeggen zijn de kwade genen binnen een uurtje uitgedreven.

1116

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office