Kroondomein.com

Wij van het Kroondomein

Koning Willy

Waar onze Koning de aardse landgoederen van het Kroondomein bezit, ben ik de trotse bezitter van het digitale Kroondomein (.com). Ik schreef het al eerder, dit is dan weer geen reden om bij elkaar over de vloer te komen. Koning ‘Willy’ verkeert zelfs in heel andere kringen en daar kan ik mee leven. Wat mij wel een beetje steekt, zijn de onderscheidingen die de eigenaar van het Kroondomein breeduit op zijn galatenue etaleert.

Dat zijn er wel een stuk of acht. Oké, ik kan mij best voorstellen dat hij, ten tijden van Koningin Beatrix, tijdens de lintjesregen er een van zijn moeder toegeschoven heeft gekregen. Ik gun het hem van harte.

Maar de rest dan? Eén voor het goed onderhouden van het Kroondomein?!  Ho, wacht even, dan heb ik daar voor mijn digitale versie van het Kroondomein evenzogoed recht op. Wie weet spreek ik voor mijn beurt en word ik april 2017 ten stadhuize uitgenodigd. Ze moeten mij dan wel met een heel goede smoes naar het gemeentehuis lokken. Nu al ben ik op mijn qui-vive.

1116

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office