Kroondomein.com

Stop voor meer

De telefoon ging: “Goede avond meneer Kroon, bla-bla-bla en wat goed dat u genezen bent. Bla-bla-bla, zijn wij erg blij met uw jaarlijkse donatie. Maar eigenlijk willen wij u vragen deze donatie te stoppen, om daarna een maandelijkse bijdrage van € 11,= tot € 15,= te doneren.”“Da’s goed.” “O wat fijn meneer Kroon.” “Ho, ho, ik ben nog niet uitgesproken, want uw tweede voorstel doe ik niet aan mee.” “Wat bedoelt u?” “Gewoon, zoals ik het zeg, als u wilt dat ik met m’n jaarlijkse donatie stop, dan doe ik dat.” “Ja maar….”

“Ik heb je heus wel begrepen, maar ik ben het een beetje zat dat de KWF, als de enige goede doelen organisatie, jaarlijks komt bedelen om meer geld uit mijn portemonnee te krijgen. Vorige jaar nog zei ik jouw collega dat ik mijn donatie stop als jullie blijven bedelen. Dan moet ik dit dan maar gaan doen.” De telefoon viel stil.

Heel bedremmeld kwam toen toch de reactie ‘of ik alsjeblieft mijn donatie jaarlijks wil blijven geven.’ Ik stelde de man gerust, maar….

-o-o-o-

n.b. Bij mijn weten heeft de KWF nog steeds geen nieuwe directeur. De laatste stapte op eind 2017. Zijn jaarsalaris bedroeg € 212.364,=

1119

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office