Kroondomein.com

Hier zit een luchtje aan

Dezelfde flesjes, twéé prijzen, één bedrijf. Zou meneer Wehkamp de boel willen tillen, óf is het meneer Van Gils zelf, op zoek naar een bijverdienste? Of heb ik ongelijk?!

Links wordt het Aftershave genoemd, rechts voor ruim 8 eurootjes meer heet het Eau de Toilette. Na het scheren spuit ik deze Van Gils, dus kan ik (waarschijnlijk) onthullen dat het beiden Eau de Toilette is. Dat zie je aan de onderkant van het flesje met de simpele code EDT, Eau de Toilette dus.

VERVOLG:
Mevrouw Wehkamp liet mij weten dat Van Gils er voor heeft gekozen om voor zowel de After Shave als voor de Eau de Toilette identieke flesjes te gebruiken. Neemt niet weg dat de mevrouw van de voormalige afbetalingswinkel verwarring had kunnen voorkomen, door bij de flesjes het bijbehorende doosje mee af te beelden.

Nu was ik er ingetuind, zag bij het ophalen van m’n bestelling inderdaad op het doosje ‘After Shave’ staan, zodat ik het per kerende post heb teruggestuurd. Geen mazzeltje van Van Gils dus, ZOU JE DENKEN. Tijdens mijn Googelen op Van Gils kwam ik digitaal ook bij ICI Paris terecht. Wonder boven wonder hadden zij een speciale aanbieding: Van Gils EDT voor € 14,99. Geinig, zo’n beloning voor mijn waarschuwing aan de medemens.

1119

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office