Kroondomein.com

Over rood

De banken hebben heel veel jaar geleden het begrip ‘klantenservice’ al verbannen. Hebben daar nooit meer iets in veranderd, zelfs ondanks dat zij door slecht koopmanschap bekend onder de naam ‘kredietcrisis’, de maatschappij miljarden hebben gekost.

Het blijft zaak om ze te blijven wantrouwen. Vandaag kreeg ik weer zo’n unheimlich gevoel, toen ik via de ouderwetse brievenbus een heuse brief van de ABNAMRO ontving. Dat kon weinig goeds beloven.

Op z’n minst was het een heel raar bericht. Kort gezegd mag ik op mijn rekening niet meer rood staan, omdat ik ten minste de laatste 12 maanden niet rood heb gestaan. Wat schuilt er achter deze typische actie van die sluwe bankieren?! Vinden ze dat ze mij al genoeg verwennen met 0,05% rente op m’n spaarrekening?! Dan moet ik toch kunnen begrijpen, dat met mijn niet-rood staan het niet-rood-mógen-staan een logisch gevolg hiervan is.

Toch zwakke de geldwolven, in die brief, hun keiharde beleid met een escape weer af, door mij te wijzen op hun link abnamro.nl/rood-staan. Hier kan ik Rood Staan, let wel, uitsluitend mét de hoofdletters R en S, aanvragen. Tot 3 februari blijven ze coulant, maar als ik wil kan ik eerder overstappen naar ‘het product’ Rood Staan.

Waar zijn zij toch op uit?

1219

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office