Kroondomein.com

Nog één keertje dan!

Door het nieuws kwam mijn broer (l), jaren na zijn overlijden, nog een keer in beeld.

Niet dat de foto verrassend voor mij was, die zag ik eerder in het boek van Ruud Bakker. Ook schrok ik niet van het trieste bericht dat Rudy, na een noodlottig auto-ongeluk was overleden. Dat las ik eerder op FaceBook. Maar ik schrok mij wel echt te pletter, toen in het NOS journaal aan het overlijden van Ruud Bakker aandacht werd besteed. Want, dit bericht werd ondersteund met een heel oude foto, waarin Rudy mijn broer Edward masseerde. Pffff, en dat vier jaar na zijn overlijden.

Van de schrik bekomen, realiseerde ik mij dan wel hoe ‘mooi’ dit eigenlijk is. De maatjes van weleer komen samen nog één keertje vol in beeld.

En dan nog eens te bedenken dat Rudy precies vier jaar en één dag na Ed’s overlijden is heen gegaan. Het wordt hier, maar zeker in de Hemel, nooit meer hetzelfde.

n.b.: Lees hun hilarische verhaal van weleer:
https://kroondomein.com/antennepiraat-van-de-rem/

0216

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office