Kroondomein.com

Na zes dagen zwerven

Vandaag zag ik het even helemaal niet meer zitten. Uiteindelijk is het de zesde dag dat Morro zoek is en heb ik zeker zo’n 15 zoekuren gemaakt. Nog los van wat, mijn heldin Sabine, voor zoekuren maakte en 45 posters heeft weggehangen. Daarnaast bleek er nog een hele groep vrouwen regelmatig een zoektocht, in een groepje of zelfs alleen, heeft gehouden. ‘Alkmaar in beweging.’

Maar ja, al met al is Morro maar weinig gesignaleerd en dan nog in meerdere wijken, wat het zoeken steeds moeilijker maakte. Waar kan m’n katerkoppie dan toch uithangen. Met lood in mijn schoenen zou ik toch maar weer een rondje maken. Met etenstijd nietwaar?! En daar had ik gelijk in. Want, de buitendeur nog maar halfopen, vloog er een zwarte kater naar binnen. Whaaat?!, begin ik nu ook al te hallucineren? “Nee baasje, je zei het zelf, etenstijd.”

MORRO IS THUIS! Ongelooflijk en hij ziet er prima uit. Waarschijnlijk heeft hij wel meegekregen dat Alkmaar dezer dagen, door zijn toedoen, op z’n kop heeft gestaan. Liep hij misschien wel gniffelend langs zijn posters. Op naar de bekendste kater van Alkmaar. Dat zou namelijk verklaren waarom hij eerst langs mij vloog om later heel arrogant te doen of er niets aan de hand was. Hij ging wel eten, maar schrokte niet.

Maar toen kwam toch zijn uitvoerige knuffelmoment. Ik kreeg zoveel koppies van ‘m dat het leek of er door mij een tegoedbon was ingeleverd. En nu? Tja, wilde hij weer naar buiten, zodat ik weer ouderwets streng moest optreden. Eigenlijk vond hij het wel prima, want even later lag hij in zijn mandje en toen ik daar een foto van maakte begon hij heel uitvoerig pootje te knijpen.

Ik ben iedereen verschrikkelijk dankbaar voor alle hulp, tips en medeleven. Vandaag en morgen ga ik de posters weer van bomen e.d. verwijderen. Mocht u een poster tegenkomen, zou het plezierig zijn als u die ook verwijderd. U mag ‘m zelfs houden, als souvenir, want ik kijk er niet gek van op als Morro uiteindelijk tot de ‘kater van het jaar’ wordt uitgeroepen.

0718

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office