Kroondomein.com

Misschien wel kinnesinne?!

veters

Het gevaar schuilt er in, dat je bij ouder worden ‘vroeger’ alles beter vond. Zo’n momentje overviel mij ook, tijdens het sextettentoernooi aan de club, waar toch zeker 60 mensen aan deelnamen. Niemand van buitenaf, állemaal eigen clubleden, waarvan ik er inmiddels heel wat van ken. Dat maakt het voor mij nóg onbegrijpelijker.

Ik moet er wel bij zeggen dat ik er zelf ook niet over was begonnen. Ongetwijfeld was er dan wel enthousiast gereageerd. Maar ja, om nou zelf naar een complimentje te vissen, leek mij een beetje gênant. Nee, dan vroeger.

Dat zal wel komen doordat we het allemaal niet zo breed hadden. Dan vond je het leuk voor jezelf, maar zeker voor een ander, als die met wat nieuws kwam. Zou het nou kinnesinne zijn? Ik kan het bijna niet geloven. Eerder geloof ik dat het té gewoon is geworden, om iets nieuws aan te hebben.

Ik ben in ieder geval erg blij met mijn nieuwe veters.

1217

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office