Kroondomein.com

Leergeld

Le cachet

Zonder naar het adres gekeken te hebben, ging ik op geheugen naar Le Cachet in de Breedstraat. Tot mijn verbazing en teleurstelling waren schilders in het pand hard aan het werk. Toch leek ik mazzel te hebben, want schuin tegenover dit adres zit nog een leerwinkel.

“Bestaat uw collega aan de overkant niet meer, meneer?” “Nee, die is sinds de zomer al weg.” “Zijn ze verhuisd?” “Nee hoor, maar kan ik u helpen?” Misschien, als u van het merk Castelijn & Beerens aktetassen verkoopt?” “Nee, dat zijn we wel van plan.” “Weet u of er in de stad nog een leerwinkel is die dat merk voert?” “Nee, u kunt het proberen in Winkelcentrum De Mare.” Ik leek dus voor niets de stad in gegaan te zijn.

Omdat ik mij niet kon voorstellen dat een winkel, met zo’n goed verzorgde website, niet meer bestaat, toch weer even de digitale winkel ‘binnen gestapt’ en het telefoonnummer gebeld. “Goede middag, Le Cachet….”

De winkel bestaat dus nog wel, waar ik inmiddels mijn mooie Castelijn & Beerens heb gekocht. Ik vind het wel heel erg flauw van de collega dat hij mij niet even naar de Boterstraat had doorgestuurd.

1216

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office