Kroondomein.com

Kroonjaar

Postcodeloterij

In meerdere opzichten is 2017 voor mij een ‘Kroonjaar.” In historisch opzicht door mijn geboortejaar, waardoor ik 14 mei op 70 uitkom. Daarnaast is mijn veel jongere zusje met, weliswaar een heel zware kuur, op weg naar een fantastisch voorjaar. Kortom, alle ellende van de laatste vijf jaar laten wij nu achter ons. Uhhh, op één dingetje na.

De twee jaar durende treiterepisodes van de ‘Ennetjes’ moeten binnenkort nog met een rechtszaak worden afgesloten. Ook hier zijn de voortekenen voor mij heel gunstig. Nu al hebben zij een deel van hun eisen, over de afvoer, laten vallen en gaat het nu alleen nog maar over mijn, niet naar hun zin, gesnoeide bomen. Leugens en bedrog komen ten val, als het ware.

Eigenlijk heb ik alleen nog maar de vrees, dat zij dit jaar de Straatprijs van de Postcodeloterij zullen winnen, waarmee zij zichzelf dan toch nog als mentale winnaar zullen beschouwen. Zelfs dát gun ik ze niet. Gezien alle waargenomen voortekenen, is er geen beter moment dan nú, om mij ook hier tegen te wapenen.

Trouwens, door mijn prijs in de Oudejaarsloterij ben ik al in de Winning Mood, waardoor ik mij al afvroeg:  “Wil ik meer of wil ik minder gokjes wagen?” “Meer, meer, meer.” Kort voordat ik het bestelvinkje bij de Staatsloterij plaatste, werd ik in eigen omgeving opnieuw aangesproken met de vraag:  Waarom ik de Ennetjes zo dwars zit? Gelukkig kreeg ik de gelegenheid om het ware verhaal te vertellen. “Ja, inderdaad bizar dat leugens en bedrog je twee jaar in de greep kunnen houden!”

Terug naar huis wist ik het: “Nee geen Staatsloterij, maar de Postcodeloterij,” met de goede doelen als een prettige bijkomstigheid.

Ja, 2017 gaat een heel mooi jaar worden.

0117

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office