Kroondomein.com

Kanjer buiten de prijzen

postcodekanjer

Het is misschien wel een naar trekje van mij, dat ik graag gelijk wil hebben. Door de cijfers 6006 kwam dit gevoel plots weer naar boven. Ik verklaar mij nader.

Bij gebrek aan beter, vraag ik regelmatig mijn zusje haar mening over iets wat ik heb geschreven. Eén van de laatste keren heeft dit veroorzaakt, dat ik uit mijn pensioengenoegens stapte, om mij volledig in het bedrijfsleven te storten. Daarin heb ik haar ongelijk nog steeds niet kunnen bewijzen.

Maar, nu ligt het anders. Destijds vroeg ik haar mening over het artikel “Loterijterreur*”, wat ik in mijn kroondomein publiceerde. Nou nee, met mijn visie kon zij het helemaal niet eens zijn. Tot aan vanavond, toen bleek dat de Postcodekanjer van die twijfelachtige straatloterij 742 meter van haar huis was gevallen. Direct nadat ik dit op internet las, belde ik haar, sowieso om te vragen of zij loten van de Postcodeloterij heeft. Pfff, nee, wat bij mij een lafhartige opluchting opriep.

Geheel door onze manier van communiceren, lagen wij binnen de korstmogelijke keren in een deuk, door er over te fantaseren,  dat de geldbom wél in hun straat zou zijn gevallen. Tijdens de schaarse, serieuze momenten,  zag zij wel in dat het meedogenloos is, om van het ene op het andere moment tussen de miljonairs in te moeten wonen.

Met mij vindt zij nu gelukkig ook dat in zo’n ontstane situatie je leefgenot in de verrijkte buurt volledig naar de knoppen is. Mijn zus is om, nu de rest van mijn lezerskring nog.

0116

n.b.: * Lees dan ook de Loterijterreur:
https://kroondomein.com/loterijterreur/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office