Kroondomein.com

Dialoog bij de dierenarts

Click op afbeelding voor Lotta terug in oude doen

“Gelukkig knapte Lotta in twee dagen op, zonder dat ik de pilletjes nodig had.” De assistente keek even in de PC om welk medicijn het ging. “Gelukkig, maar wij mogen de medicijnen niet terugnemen.” “Juffrouw, uw collega had vorige week donderdag niet begrepen dat mijn diertje maar één keer spuitpoep heeft gehad. Verder niet, alleen wilde ze totaal niets meer eten. Ik moest de pilletjes toch maar voor de zekerheid meenemen en terugbrengen als ik ze niet nodig zou hebben.”

“Weet u nog welke collega u heeft gesproken?” “Nee, alleen dat zij een witte jas droeg,” antwoordde ik met zicht op de meerdere witte jassen achter de balie. “Maar wij mogen geen medicijnen terugnemen,” herhaalde de assistente haar dilemma. “Als mij niet was aangeboden de pillen terug te mogen brengen, had ik ze gewoon niet mee genomen.”

“Als u een momentje heeft, ga ik even overleggen.”  “Juffrouw, er valt niets te overleggen. Uw collega heeft een verkeerde diagnose gesteld en voor de zekerheid mij pillen meegegeven.” “Dan was het zeker onze nieuwe collega, die dat nog niet zo weet .” Ja, én?!” Met de onnodige belofte dat zij dit met haar zal bespreken, kreeg ik alsnog mijn € 8,60 terug.

Tja, wij mensen moeten soms bij de dierenarts ook onze tanden laten zien.

1215

Lotta op schoot

n.b.: Zie Lotta’s ziek-zijn-verslag:
https://kroondomein.com/lottas-ziek-tweedaagse/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office