Kroondomein.com

Loterijterreur

-oproep-
postcodeloterij

Het zal je maar overkomen, dat je van de ene op de andere dag tussen een straat vol miljonairs woont. Jij zelfs één van die miljonairs had kunnen zijn, àls je maar aan de Postcodeloterij meegedaan zou hebben. En dat had zij niet, Hélène van der Meijs uit Heusden. Wat zal er gefeest en gehost zijn in die ene winnende postcodestraat.

Misschien werd er wel een polonaise gelopen, met zwaaiende armen: “Allemaal zijn wij miljonair, behalve jij!” En bij dat jij werd er nadrukkelijk naar Hélène gewezen. Bleef het maar bij die ene vreugdedans, dan kom je er wel overheen. Maar nee, daags na het gehost rijdt de eerste spiksplinternieuwe Porsche de straat in, is het een drukte van belang van aannemers die huis aan huis de keuken en badkamer komen verbouwen. Geen miljonair kan je passeren zonder een smalende blik te ontvangen. Da’s toch een blijvende nachtmerrie?!

Dan vind ik het niet gek dat Hélène van der Meijs de Postcodeloterij aanklaagt voor het psychisch leed wat haar wordt aangedaan. “Dan moet ze maar verhuizen!” “Ja, hallo, weet je wel hoe leuk het wonen in het schitterende plaatsje Heusden kan zijn?!”  “Dan had ze ook maar aan de Postcodeloterij moeten meedoen!” “Tja, dat zal effe lekker wezen…, om de kans op psychisch leed te voorkomen, moet je maar aan een loterij meedoen, alleen omdat je buren meedoen?!”

Niks, uit eigen wil, dat is terreur. Pure loterij-terreur en dat moet simpel worden verboden! Het valt te vrezen dat de heren rechters niet tot die uitspraak zullen komen, het verbieden van de Postcodeloterij. Eerder zal Hélène met een kluitje het riet worden ingestuurd, “eigen schuld, dikke bult.” En blijft de Postcodeloterij door tiranniseren. Vreemd, want je hebt toch recht op bescherming van je woongenot?! Omwille van die bescherming bestaat er toch een bestemmingsplan van je woonomgeving. Op elk moment door iedereen in te zien. Kijk en dat moet er nu ook van de Postcodeloterij komen, een bestemmingsplan.

Zo iets van: “De Postcodeloterij is werkzaam in de Kansspeellaan no. 1, 3, 9, 15 19 en 23 te Lotdam, met als doel de bewoners van deze adressen (postcodes) miljonair te maken.” Dit bestemmings- of miljonairsplan zou de Postcodeloterij verplicht van heel Nederland moeten maken. Zodat wij allemaal inzage hebben in hoeveel risico wij lopen, om in een straat van toekomstige miljonairs te wonen. Maar ja, dat initiatief zal door de Postcodeloterij niet worden genomen.

Welnu, “tegenstanders van de Postcodeloterij, kom dan zèlf in actie!” en open de website www.loterijtereur.nl Registreer hier álle adressen waar men niet aan de Postcodeloterij meedoet. Maak daar een overzichtelijk geheel van, roep iedereen op zich te laten registreren, zodat alle burgers van Nederland op www.loterijterreur.nl in één oogopslag kunnen zien of zijn/haar straat met loterijterreur is besmet. Reken maar dat er dan heel wat deelnemers stoppen met de Postcodeloterij. Ze hoeven niet meer zo nodig, want de buren spelen ook niet mee.

Wie zet de eerste stap tot registratie van www.loterijterreur.nl ?

0107

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office