Kroondomein.com

DAS sprekende pop

DAS sprekende pop

Ten tweede malen werd ik er over aangesproken:‘ Waarom ik de Ennetjes tiranniseer?! De wereld op z’n kop. Het zal niemand verbazen dat ik met plezier maandagavond naar Radar keek, waarin een klachtenstroom over DAS Rechtsbijstandverzekering werd behandeld.

Als niet-polishouder zou ik daar evenzogoed mijn klacht aan toe kunnen voegen: “DAS als sprekende pop.” Door buur ’s conflict met onze gezamenlijke loodgieter krijg ik sinds 2003 geen woord meer van die buren. Omdat zij in mijn optiek geen ‘vrolijke Fransen” zijn, kan ik daar goed mee leven. Maar, dan is het niet acceptabel dat ‘een vriendelijk burenverzoek’ mijn bomen te snoeien via DAS Rechtsbijstand wordt gedaan. Toch kreeg ik 23 januari 2015 hiervoor te maken met de sprekende pop van DAS.

Erg spraakzaam was de deze sprekende pop overigens niet. Zonder naar mij geluisterd te hebben, werd ik niet eerder dan 16 maanden later op 20 april 2016 er nog eens over ‘aangesproken.’ Kennelijk beviel mijn antwoord niet, want daarna heb ik nooit meer iets van deze sprekende pop gehoord.

Neemt niet weg dat de poppenkast hiermee niet is afgelopen. Want, ondanks dat ik met het drastisch snoeien van mijn bomen de buren tegemoet ben gekomen, zetten zij via een derde advocaat deze zaak door, met binnenkort een rechtszaak tot gevolg.

Over deze onverkwikkelijke situatie, nu al bijna twee jaar gaande, heb ik een klacht ingediend bij de Deken van Advocaten. Natuurlijk aanvankelijk met enige terughoudendheid, immers deed het gezegde “Hier keurt de slager zijn eigen vlees” bij mij ook opgeld. Een tussentijdse reactie gaf mij al meer vertrouwen.

Mag ook wel, uiteindelijk gaat het hier over een beroepsgroep die dagelijks bezig is met het spreken van recht.

1216

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office