Kroondomein.com

Niet in the pocket

aktetas

Niet alleen omdat ik mijn hele arbeidzame leven veel met de MKB van doen had, sympathiseer ik zoveel mogelijk met de plaatselijke winkelier, boven de één-click bestelling via internet, om het bestelde de dag er op gratis in huis te hebben.

Ik heb smoel op een erg mooie, leren aktetas van het Nederlandse merk Castelijn & Beerens. Op naar de dealer. Daar waar ik de winkel had verwacht, waren schilders druk bezig met het klaar maken van een geheel andere winkel. Schuin aan de overkant zit nog een leerzaak, dus dan maar daar binnen stappen. “Nee, Castelijn & Beerens hebben wij niet in de collectie, wel gehad hoor en we gaan het zeker weer voeren.” Mijn vraag waarom die aktetas dan niet al vast besteld, hield ik achterwegen. “Nee, hier in het centrum zit verder geen dealer, wel in het winkelcentrum de Mare,” dus op naar dit voor mij vertrouwde koopcentrum, waar ik bijna dagelijks boodschappen doe.

De verkoopster wist het niet zo, maar speurde hiervoor het zakelijke tassenrek af. Op het moment dat zij een trappetje voor de hoogste planken wilde halen, kwam mevrouw zelf naar voren. Castelijn & Beerens?, nee daar hebben wij alleen portemonnees van. Opnieuw liet ik de vraag achterwegen of zij zo’n tas van bijna driehonderd euro konden bestellen.

Het MKB jaagt mij de webwinkels in.

1216

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office