Kroondomein.com

Alle miljardairs voor de rechter.

miljardairs en zwervers

Het kan niet uitblijven, want de Verenigde Naties is het aan de wereldbevolking verplicht. Zij moeten alle miljardairs in de wereld voor het gerecht slepen. Miljardair zijn is namelijk een misdaad! Niemand op onze aarde heeft het nodig om 1000 maal een miljoen euro op z’n bankrekening te hebben staan. Nog los van het feit of zij eerlijk, misschien ten koste van vele arbeiders, aan zo’n onmetelijk kapitaal zijn gekomen. Nee, dat speelt geen rol. Miljardair zijn is de misdaad.

Welk instituut rekent het de mensheid nou eens voor? Want het is niet alleen India, China of Rusland waar de miljardairs bij bosjes ontstaan. Ook nog eens met ‘de sport’ om zo weinig mogelijk belasting over hun vermogen te betalen. Na ‘slavernij’ misdaad numero drie. Door hele inventieve hackers en programmeurs moet het, onder de vlag van de VN, nu mogelijk zijn om alle miljardairs wereldwijd in kaart te brengen. Daarmee komt niet alleen de NAW-gegevens van deze supervermogenden boven water, maar wordt ook hun hele kapitaal tot aan de laatste cent in kaart gebracht.

De VN-miljardairstropers, de super-rechercheurs van onze beschaving,  ontnemen al die geldwolven tenminste 900 miljoen Euro’s per persoon. Dan nog houden die kapitaaldieven 100 miljoen euro over, om hun extravagante leventje voort te kunnen zetten.

Die 900 miljoen euro x miljardairs wordt een optelsom van een onuitspreekbaar bedrag waar de armoede van de gehele wereldbevolking mee zal worden bestreden, met rust en vrede als gevolg.

1018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office