Kroondomein.com

Voor ons feest uitgeweken

Het zal wel met mijn oplopende leeftijd te maken hebben en is het helemaal niet zo, dat vroegâh de verjaardagen het meest luidruchtig werden gevierd. Sowieso wel bij de familie Kroon.

De grootste uitspatting in die jaren vond in Hotel Zeekant op Scheveningen plaats. De feestgangers konden bij die winterparty blijven slapen. De uitbundigheid daar sloeg wel om in baldadigheid, waarvan de enige betalende gast min of meer de dupe was. Te lezen op mijn site: https://kroondomein.com/een-extra-deken-voor-de-kok-valentijnsdag/

Maar op ons huisadres konden we er ook wat van. Met de nodige biertjes achter onze kiezen hebben we het eens gepresteerd om rond middernacht bij onze slijter aan te bellen, om onze drankvoorraad aan te kunnen vullen. Met schaamrood op onze kaken hebben wij dat de volgende dag met een bloemetje goed gemaakt.

Toch werd er altijd royaal ingekocht, wat uit een voorval van weleer wel bleek: Toen wij ’s middags voor mijn vaders verjaardag alle drank hadden gehaald, het voor de deur stonden uit te laden, bleek dat niet onopgemerkt aan onze onderbuurtjes voorbij te zijn gegaan. Nog geen halfuurtje later stopte er een taxi, waarin onze buurtjes met 2 kinderen én een stapel beddengoed verdwenen.

Voor beide partijen een geruststellende gedachte.

1022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office