Kroondomein.com

Tweede Paasdag jaren vijftig

click op de foto voor senior

Medio 1950 begon er een jaarlijkse traditie op tweede paasdag. Dan ging ons gezin eerst naar opa en oma Wanmaker in Haarlem. Daar werd mijn moeder bij haar ouders gestald, waarna mijn vader, mijn broer en ik doorgingen naar de paardenbaan in Alkmaar.

Niet voordat zowel mijn broer (l) als ik bij onze grootouders voor de deur op de speedwaymotor poseerden. Nadat mijn vader aan de jaarlijkse speedwaywedstrijden in Alkmaar had meegedaan, vaak in de prijzen viel (beker+eieren), werd mijn moeder weer in Haarlem opgepikt.

0423

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office