Kroondomein.com

Met dank aan zijn zus

click op de foto en zie mijn werkplek, in de kelder van het gebouw

Ooit begon ik als jongste bediende op de verkoopafdeling rubber vloeren bij Rubberfabriek Vredestein in Loosduinen. Als jong binkie heb ik wel eens gespijbeld, natuurlijk na een feestje. Daarbij liep ik de kans door de hoofdportier van Vredestein thuis te worden gecontroleerd, wat bij mij ook gebeurde.

Nu had ik de mazzel dat deze bedrijfscontroleur op mijn portiek een zus had wonen, die hij voor de deur aan trof. Toen ik naar buiten keek zag ik hem staan en had voldoende tijd om mijn pyjama weer aan te trekken.

“Ziek maar lekker uit jongen,“ toonde hij zijn medeleven.

0423

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office