Kroondomein.com

Schoon genoeg van

Fast Cleaner App

Een mens laat zich veel te snel bang maken, pfff. Na erover te hebben gelezen, ging ik overstag en installeerde de gratis app van FastCleaner op mijn mobiele telefoon. Vrij kort er na kreeg ik veel ongevraagde advertenties in het beginscherm en dan bedenk je niet direct dat ‘de cleaner’ de oorzaak is van dit vervuilen van mijn telefoon.

Niet veel later liep mijn mobiele er ook op vast en dat kwam op een wel heel ongelukkig moment. Ik zat op een meeting, waar een aantal mensen een presentatie hielden. Plots ging mijn mobiele en zag ik in het scherm dat iemand mij trachtte te bereiken. Sorry ‘Fab’ maar ik moest je even wegdrukken. Het irritante beltoontje verdween echter niet. Nog eens en nog eens. “Ga nou weg, Fabiola!,” wispelde ik mijn scherm in. Het mocht niet baten.

Gelukkig zat ik op de eerste rij, zodat maar weinig mensen irritant naar mij om konden kijken. Mijn buurman van dat moment bood de helpende hand, te vergeefs. Gesprek wegdrukken, het toestel uitzetten, niets lukte. Mijn mobieltje stond muur vast. Gelaten moest ik wachten totdat mijn clubgenote mij zelf wegdrukte.

Ik vrees dat er die middag een presentatie verloren is gegaan.

-o-o-o-

 

n.b. Om het probleem op te lossen, heb ik de laatst geïnstalleerde Apps verwijderd
         en was het probleem pas opgelost, nadat FastCleaner de prullenbak in ging.

0718

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office