Kroondomein.com

Nieuw… Gelukkig, daar kan ik mee thuiskomen.

MWG

Misschien heb ik mij in de loop der jaren zelf in de nesten gewerkt, door tijdens traditioneel saaie verjaardagen, de dolste verhalen te vertellen over    mijn schitterende vak. Maar ja, ik vind het nu eenmaal leuk als ze aan m’n lippen hangen. Daarbij huldig ik het principe, dat een verhaal niet waar hoeft te zijn, als het maar leuk is. Jemig, wat heb ik vaak lopen opscheppen, over de vele mooie vrouwen, die ik in ons vak beroepshalve ontmoet.

Ja natuurlijk, terug naar huis deed ik er alles aan om, bijna overdreven proestend van het lachen, mijn vrouw er van te overtuigen dat ik die sappige verhalen alleen maar vertelde, om die zeikerd van zwager Herbert-Jan eens lekker de bek te snoeren. Mijn vrouw kon zich hierin altijd wel vinden. Want ook zij heeft een broertje dood, aan die aangetrouwde Herbert-Jan. Tot zo ver niets aan de hand. Maar, vanaf de tweede week van het nieuwe millennium werd er een héél andere wending gegeven, aan het vertrouwen dat ik in de loop van vele jubileumjaren bij mijn vrouw heb opgebouwd. Want, hoewel de inschrijving voor het MWG-congres 2000 auditief zachtjes de brievenbus ingleed, kwam het relatietechnisch loei hard aan. Ik had mij namelijk ingeschreven voor “Gewenste intimiteiten”…. Leg dan maar eens uit, dat die sterke verhalen aan zwager Herbert-Jan kul waren, om een saaie verjaardag bij schoonfamilie, genoeglijk door te komen.

Gelukkig kwamen de lezingen van dit geweldige congres spoedig gebundeld thuis. Waarmee mijn vrouw overigens niet direct tevreden was gesteld.Zij verlangde dat ik actief aantoonde dat gewenste intimiteiten slechts bedoeld waren om de nieuwsgierigheid op te roepen. Veertien dagen lang heb ik, onder een zwak bedlampje, haar de lezingen voorgelezen. Ondanks de noodzakelijkheid, een boeiende bezigheid, want door de lezingen begon ik het congres opnieuw te beleven. Niet mijn vrouw; zij viel steeds halverwege mijn verhaal in slaap. Uiteindelijk heeft zij mij, na die periode van weerleggen, ontslagen van wantrouw-vervolging. Omtrent het congres “NIEUW!” heeft mijn vrouw geen enkel wantrouwen. Want, zoals zij zegt, is NIEUW zo oud als de weg naar Kralingen.

0201

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office