Kroondomein.com

Mijn twee minuten

(click voor óns familieleed op de foto)*

Op deze dag van dodenherdenking plaats ik als eerbetoon aan alle oorlogsslachtoffers, dit straatmonumentje, die ik tijdens een wandeling in Gouda tegenkwam. Herbert, Bettina, Mirjam en Hugo Lewkowicz zijn op die plek uit hun huis gehaald, gedeporteerd en in Auschwitz vermoord. Mijn twee minuten zijn vanavond voor familie Lewkowicz.

-o-o-o-

* Voor ons familieleed heb ik en heel klein beetje revanche kunnen nemen: https://kroondomein.com/mijn-bijdrage-van-80-dm-aan-de-oorlogsslachtoffers/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office