Kroondomein.com

Het verkeerde feestje

Holland Beter Bed Room

Het ene feestje is het andere niet. Maar gefeest moet er worden, zeker als er tijdens de Olympiade geweldige prestaties zijn geleverd, tot aan brons, zilver en goud aan toe. Een aantal Olympische Spelen mocht Holland Heineken House hiervan het centrum zijn. Geloof maar dat het bier hier dan rijkelijk vloeit. Soms niet eens genoeg, dan peert de sporter ‘m Down Town.
 
Kennelijk is dit Yuri van Gelderen overkomen. Na zo ontzettend lang, zelfs jaren, er voor te hebben getraind, lukte het hem om de finale van de ringen te halen. De oud wereldkampioen had plots weer zicht op een Olympische medaille. Wow, dat moet worden gevierd, wat Yuri dan ook deed, zelfs te uitbundig. En dat kwam hem heel duur te staan. De stropdas van het NLteam haalde Yuri uit de wedstrijd en stuurde de potentiële medaillewinnaar meedogenloos naar huis.
 
Yuri had voor het verkeerde feestje gekozen. Werd aanvankelijk met open armen in het Holland Heineken House ontvangen, maar had zich hier in de ‘geneugten des levens’ wel moeten beperken. En dat moet je maar kunnen, waardoor de vraag bovenkomt, of in het ‘Hollands Huis’ wel het juiste feestje wordt aangeboden. Alcohol en sport nietwaar?!
 
Misschien moeten de feestjes wel intiemer worden gevierd?! Ik ben niet de enige die zich dat afvraagt. Sterker nog, niet voor niets werden er, naast Heerlijk Helder Heineken, ook 450.000 condooms het Olympische dorp binnengebracht.
 
Jammer Yuri, je had veel eerder plat moeten gaan. Misschien bij de volgende spelen, want alle kans dat Holland Heineken House dan plaats heeft moeten maken voor Holland Beter Bed Room.

0816

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office