Kroondomein.com

Het delen van de bond

Op zich is het goed dat er consumentenorganisaties bestaan. Hoewel ik, na 25 jaar lidmaatschap de Consumentenbond enige tijd geleden heb opgezegd. Dat instituut werd mij veel te commercieel.

Niet alleen kwam hun onafhankelijkheid steeds meer in het geding, maar begon het mij steeds meer te irriteren, dat ik op deelgebieden extra abonnementskosten moest gaan betalen. Zoals voor de Geldgids, de Reisgids, de Gezondheidsgids en de Digitale Consument. Terwijl ik nog steeds één en dezelfde consument ben, die over consumentenzaken geïnformeerd wens te worden.

In het vervolg doe ik het wel zonder het gidsen van de Consumentenbond.

0605

 

zie ook die andere consumentenbond:

Loverboy van de Wegen Wacht

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office