Kroondomein.com

De Vondst aller Vondsten

Vraag mij niet hoe, maar ik ben achter ’s werelds grootste geheim aller tijden gekomen. Iets wat maar een paar mensen in de hele wereld weten, voornamelijk Heiligen binnen het Vaticaan.

Valt er wat te vrezen en komt er gedonder van, als ik dit wereldgeheim onthul? Geen idee, maar ik ga het toch doen. Binnen de kleine groep van knowers heerst al lang de angst, dat Dan Brown rond de Heilige graal research pleegt, voor een nieuwe roman. Ik wil Dan voor zijn.

Let op, misschien met gevaar voor eigen leven, vertel ik dat de 3D printer helemaal geen uitvinding is! Die eer komt de mensheid niet toe. De 3D printer is niet meer dan een archeologische vondst. De machine waarmee God Himself alles op aarde heeft uitgeprint.

Nu ik dat wereldkundig heb gemaakt, moet ook het geloof in God maar worden uitgeprint.

0614

-0-0-0-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office