Kroondomein.com

Strenger deurbeleid

Gedurende deze gehele dag ging de snuffelstage van Kiwi steeds verder. Vooral hoger. Op tafel in de patio, waar hij het even lekker kon relaxen. Op het dressoir in de patio, puur uit nieuwsgierigheid. Daarna op het dressoir in de woonkamer, waar hij eerste rang naar de vogeltjes kan kijken. Vóór in het huis is het, misschien omdat het zondag is, veel saaier. Wel een leuke plek om ‘het (nieuwe) baasje’ op zijn ‘stekkerfiets’ weg te zien rijden. Maar om ‘m vooral weer terug te zien komen.

Daarbij is er wel enigszins voorzichtigheid geboden. Want Kiwi is zijn 8 gelukkige jaren in Haarlem nog niet vergeten. Een enkele keer probeerde hij, bij de buitendeur zachtjes miauwend, het voor er elkaar te krijgen dat de deur voor hem zou worden geopend. Sorry Kiwi ‘Sesam’ woont hier niet. Om slimmigheidjes van het katertje te voorkomen, heerst er nu wel een strenger deurbeleid. Tijdelijk zal er voor hem een tussendeur worden gesloten, of kan hij de logeerkamer niet uit, voordat de buitendeur open gaat. Om hem niet nerveus te maken, blijven de lamellen van de tuindeur voorlopig gesloten. Natuurlijk wel in de vrij-kunnen-kijken-stand, om naar de vogeltjes te kijken.

Op schoot heeft Kiwi het inmiddels 2 minuten uitgehouden. Waarschijnlijk ook het limiet van zijn baasje. wat nog verder moet worden uitgetest. Langer ging zijn interesse uit naar de werkplek van die kwibus, uhh zijn baasje (wat hem nog niet makkelijk z’n strotje uitkomt). Wel moest hij op het bureau worden getild, maar dat beviel hem wel direct. Effe een fotootje oké, om daarna lekker voor het toetsenbord te gaan liggen. ( “En hij vond het nog goed ook Afbeeldingsresultaat voor smile “) Maar ja, om verder in de publiciteit te komen….

Naar tevredenheid van beide kant nestelde hij zich toen net buiten het toetsenbord.

0120

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office