Kroondomein.com

Vreemde aansluiting

Man aan de deur 1: “Goede morgen, U bent de gelukkige die in deze wijk ook glasvezel gaat krijgen.” “Van wie?” “Uhh, namens de KPN.” “O, nee dank je, ik zit bij Ziggo, goede morgen.” Man verdween beteuterd.

Man aan de deur 2: “Goede morgen, u heeft nee tegen glasvezel gezegd. Maar weet u dat het gratis is? Wilt u het later, dat kan, maar dan moet u ervoor betalen.” “Uhh, zal best, maar ik wil dat gedoe niet in mijn huis.” “Aha, maar goed dat ik er dan nog even ben, want we komen helemaal niet in uw huis. Hier, achter de bosjes wordt de kabel gelegd en die wordt hier in de meterkast aangesloten. That’s It.” “Nou ja, als dat het écht is, vind ik het geen  probleem.”

Man aan de deur 3: “Goede morgen, u krijgt binnenkort glasvezel. Mag ik een paar foto’s maken?” “Waarvan?” “Van uw voortuin en waar de aansluiting komt.” “Da’s hier in de meterkast.” “O ja, ik wil ook nog even een foto van de plek van uw kruipruimte maken.” “Waarom, daar heeft u niets te zoeken?” “Ik begrijp u meneer.”

Man aan de deur 4, eigenlijk weer 3: “Herkent u mij nog?” “Da’s niet zo moeilijk, je was hier gisteren ook.” “Ja, klopt. Ik heb ook nog een foto van uw aansluiting bij het modem nodig.” “Raar, maar oké loop maar mee.” (Want ach, het is zo’n aardig beleefde jongen.) Click, wijzend op de muur: “Mag ik hier even een brief ophangen?“Je maakt het steeds vreemder?!” “Ik begrijp u meneer, maar ik doe het heel voorzichtig en na de foto haal ik het weer weg.” (Ach, het is zo’n aardig beleefde jongen). “Nou vooruit dan maar.” Click. “En de plaats van uw kruipruimte.. o nee, dat wilt u niet. Begrijp ik hoor meneer.”

Brief 2 (Brief 1 eerder weggegooid): …..”om de glasvezelkabel vanaf de straat naar binnen te brengen…. Je moet nog wel toestemming geven… Zo geef je toestemming… Heb je al toestemming gegeven? Dan hoef je met deze brief niets te doen…” Ho!, wacht even Team Glaspoort, ik gaf toestemming voor aansluiting in de meterkast, buiten mijn huis. De handelingen van de aardige man aan de deur 3 en 4, eigenlijk weer 3, vond ik al vreemd en hij had mij te veel interesse in de kruipruimte. Dus nee, geen toestemming en dat zal ik via glaspoort.nl laten weten ook.

0623

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office