Kroondomein.com

Soms móet je ze wel in hun eigen taaltje aanspreken


Telfortjes, wat maken jullie mij nou??? Rond 28 mei schreef ik jullie mij geen rekening te sturen van € 49,82 voor een abonnement. Ik schreef er zelfs bij dat ik mijn internet per september 2013 had opgezegd. Daar hebben jullie niet op gereageerd. Dat is toch niet netjes?!,maar oké, zand er over, ik ben toch geen klant meer.

Maar dan zie ik dat jullie tóch € 49,82 van mijn bankrekening hebben afgeschreven. Telfortjes toch, dat is diefstal hoor. Als ik dat Ome Fred Teeven vertel, dan wordt hij héél boos op jullie. Misschien krijg je dan wel billenkoek, of stopt ie jullie in het spinnenhuis. Wat zal jullie pappa en mamma dan verdrietig zijn.

Vooral jullie pappa zal heel boos zijn, dat jullie een oude bankmachtiging hebben gebruikt. Beetje dom Telfortjes, vorige keer had ik nog zo gezegd dat mijn bankmachtiging was komen te vervallen. En dan toch…. Maar vooruit, jullie zullen nu wel erg geschrokken zijn.

Ik heb door de bank het geld terug laten storten en de bankmachtiging in laten trekken. Beloven jullie mij nou dat jullie dit nóóit meer zullen doen?

 0614

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office