Kroondomein.com

Ongelezen

Click op de foto en zij vertellen meer

Tja, je kan toch wel zeggen ‘dat ze voor mij in de rij staan. Dat ik onder huppelkutjes behoorlijk populair ben. Ik heb ze gewoon voor het uitzoeken.  Zie je, leeftijd speelt geen enkele rol.’

Lang wist ik deze mijmering niet vast te houden, een schrikbeeld kwam naar boven. Laat het nou toch eens waar zijn, dat zo’n ondeugend tiepie ‘gemotiveerd’ mijn leven wil binnenstappen. Een relatie met mij wil aangaan. Ik dan ook hodeldebodel zou worden en apentrots met haar een parkwandeling ga maken. Hand in hand ga winkelen. Dan oog ik toch precies hetzelfde dan de ‘ouwe viezerikken die in Thailand zo’n jong ding bij haar familie wegkopen om hier tot over de oren verliefd door de stad te paraderen. Erger nog, ik ben dan die ‘loser’ die niet eerst bij de aanstaande schoonfamilie in Thailand om de hand van zo’n mokkeltje heeft gevraagd.

Ook maak ik mij sterk, dat het mij niet is gegeven om op ‘gelijkwaardig niveau’ met die schoonheid te kunnen converseren. Wat moet zij zich dan alleen gaan voelen. Heimwee gaan krijgen, naar de tijd dat zij met haar leeftijdgenoten leuke dingen ging doen. Nee, die vijf berichten blijven ongelezen.

 0914

N.B. Dat ik niet altijd de verleiding heb weten te weerstaan,
verhaal ik in mijn kroonjuweeltje, zie:‘
https://kroondomein.com/mijn-culturele-uitstapje-voor-60/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office