Kroondomein.com

Kusgenot

 click op de foto voor het hedendaagse lipgenot

Misschien hebben we allemaal wel een tik. Een repeterende handeling die van geen enkel nut is. Zelfs een beetje raar. Maar vaak iets waar we overheen groeien. Dat doet mij denken aan de tik die mijn lieve zusje had. Het duimen (“loetsen”, zoals onze opa het noemde) was voor haar niet genoeg. Daar moest altijd een pluisje bij, die zij al duimend onder d’r neus liet kietelen.

Dat pluisje plukte zij dan van onze trui. Ook van het bankstel heeft zij heel wat pluisjes geoogst. Onze familie en verdere slachtoffers namen al die kale plekken voor lief. Wat natuurlijk iets zegt over de populariteit van Kieneke.

Ook ik had een tik die (waarschijnlijk) minder was opgevallen. Ik plukte altijd aan het puntje van mijn bovenlip. Vond het prettig dat er dan een velletje loskwam, die ik uiteindelijk opat. Maar, zoals gezegd, zowel Kieneke als ik groeiden over onze tik heen.

Maar nu, in de herfst van mijn leven, is die tik weer teruggekomen en eigenlijk onthul ik dit met trots. Want, zonder mij dit ooit te hebben gerealiseerd, blijkt een plukje lip het kusgenot te verhogen. Goed beschouwd ben ik dus hiervan de bedenker, wat in deze tijd door de jeugd is geperfectioneerd. Zij hebben mijn lip-plukje vervangen door een lip-piercing.

En ik? Ik slik dit erotische velletje ongebruikt in.

0922

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office