Kroondomein.com

Het trappetje voor Lotta

Het is maar de vraag of Lotta de oliebollen nog wel haalt. Zij gaat zienderogen achteruit. Ondanks dat zij, noodzakelijkerwijs door twee roze pilletjes afgeremd, nog steeds lekker eet, wordt ze met de dag magerder.

Als ik in mijn stoel zit wil het lieve poesje meer dan ooit op schoot. Legt zij het liefst haar koppie heel vertederend op mijn hand. Het lijkt erop dat zij haar einde ook aanvoelt, alhoewel ze nog steeds haar knormotormachiene graag voor mij laat draaien.

Normaal komt Lotta via de poef op mijn schoot, maar zelfs de poef is sinds vandaag te hoog voor haar. Nadat zij meerdere malen van alle kanten een mislukte poging waagde, had ik als d’r mantelzorger een simpele oplossing.

Ik vraag mij wel af hoe lang ze nog via het opstap-tafeltje mijn schoot weet te bereiken. Voor nu maakt zij er in ieder geval dankbaar gebruik van.

1217

n.b. Lotta overleed januari 2018

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office