Kroondomein.com

Het nieuwe reclamemodel

fietswielreclame

Wij consumenten worden wel met zo’n achtduizend reclameboodschappen per dag geconfronteerd, waarvan wij natuurlijk maar een heel klein beetje in ons opnemen. Dat maakt fabrikanten en leveranciers, via hun reclamebureau, steeds inventiever om de aandacht van ons op te eisen. Alleen al met buitenreclame worden de meest ludieke reclamecampagnes bedacht. Eén van de laatste trends is wel dat wij consumenten in dit reclamespel actief worden betrokken. Zo konden wij onze goed onderhouden auto, waarmee veel stadskilometers wordt gereden, van reclame laten voorzien. De vergoeding hiervoor leverde een belangrijke bijdrage aan de maandlasten van onze auto op. Bij de aanbieder liep het dan ook storm met consumenten, die zo graag hun auto gesponsord zagen worden.

De adverteerders waren minder enthousiast, waardoor deze consumentvriendelijke vorm van reclame een kort leven was beschoren. Maar dan zijn er toch weer praktisanten, die met een variant opnieuw iets ludieks bedenken. Zo ontstond de wieldop- en fietswielreclame. Opnieuw reclameobjecten, waarbij de consument actief wordt betrokken. Daarbij houdt het actief reclamemaken, van consument naar consument, wel mee op. Ja, tot aan vandaag….

Er is een compleet nieuwe reclamedraagster opgestaan. Een vrouw die tot aan vandaag gebukt ging onder eigen kledij. Deze Islamitische vrouw loopt nu met veel plezier rond in haar eeuwenoude keurslijf, de Burka. Want, haar keurslijf is nu haar bevrijding geworden. Geld maakt niet gelukkig, maar maakt mevrouw Burka wel onafhankelijk.

burkareclame

0206

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office