Kroondomein.com

Extreem

Click op de foto voor de hoofdrolspelers

Het is toch wel ten onrechte, dat wij de Islam zo zwaar bekritiseren, terwijl binnen de Nederlandse kerk ook een grote groep van Christenen achterlijk wordt gehouden. Het is maar goed dat, mede om die reden, ook in Nederland de kerk massaal de rug wordt toegekeerd. Doordat heel Nederland van hun geloof is gevallen? Nee, wel om hevig te protesteren tegen het extremisme, wat er in vele graduaties ook in de Nederlandse kerk heerst.

Het deugt toch niet, dat de vertegenwoordigers van bijvoorbeeld het katholicisme in zwarte rokken rondlopen, celibatair moeten leven en tegelijk hun heilige poten niet van jonge jongens weten af te houden. Die ruige kerkridders moeten voor eens en voor altijd beseffen dat het kerkkoor van hoge stemmetjes geen bron is waaruit zij hun bevrediging mogen putten.

Het zijn de kloten van die zwartjurken, weggeborgen onder een heilig habijt, die een bom leggen onder een normale, seksuele ontwikkeling van de reine koorknapen. Het is sowieso al een schandaal dat zij, gekleed in een zwarte variant van de boerka, niet mogen trouwen of een samenleef verbintenis mogen aangaan met een partner van eigen sekse. Zulke middeleeuwse beperkingen hebben vele Pausen in de praktijk ook niet kunnen doorstaan. Heel veel verhalen gaan de ronde dat zij zich van schandknapen bedien(d)en, of zelfs heel hetero, er een vrouw op nahielden.

Het maakt het geloof in God er niet minder om, als wordt geaccepteerd dat zij die de Heer dienen ook een stijve kunnen krijgen, of nat in hun slip kunnen worden. Ook zij hebben er recht op om dan, langs confessionele doch uiterst cleane weg, hun bevrediging te zoeken. Wij moeten er niet mee zitten dat er binnen de kloosters Orden van Pijpers en Beffers zijn. Als zij zich maar tot hun habijtgenoten beperken is er niets aan de hand en vormen zij geen bedreiging voor de onschuld die in den kerke geestelijke bevrediging zoekt.

Vanzelfsprekend zal het instituut kerk voor hun kerkgangers ook de meest idiote spelregels moeten aanpassen. Anno 2005 kunnen zij het niet meer in hun religieus vertroebelde hersens halen, om de vrouw als persoon minder te achten, dan zichzelf. Hier dient niet alleen een verbod op te komen, maar schreeuwt om vervolging van deze middeleeuwse denkbeelden. De geloofswaanzinnigen zullen in geciviliseerd Nederland geen kans meer mogen krijgen om vrouwen te onderdrukken.

Want ‘morgen’ hebben ook vrouwen in de gestoorde enclaves van de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden, op de Veluwe, in achterlijk Staphorst en in Urk, gelijke rechten aan de man. Vanaf morgen wordt naleving van dit elementaire mensenrecht door een Nederlands vredesleger zwaar gecontroleerd. En de sancties zijn niet misselijk. Deze eerste stap tot democratisering van religieus Nederland zal grote consequenties hebben voor kerkbesturen, dagbladen van sterk religieuze aard, zoals het Nederlands- en Reformatorisch Dagblad. Maar zeker ook voor de politieke partijen, als de Christen Unie en SGP.

Hebben wij zo ónze extremisten weten te beteugelen, dan pas zijn wij toe aan de hier gevestigde, buitenlandse geitenneuker en orthodoxe klotenjood. Want dan valt het ook niet meer te accepteren, dat zij hun vrouwen niet als hun gelijken zien.

Oké het is aannemelijk dat mannen, vanuit een hygiënisch oogpunt worden besneden. Het zij zo. Maar het zal toch niet meer in Nederland gebeuren dat de vrouw een genotsverbod krijgt opgelegd, waarvoor zij gruwelijk wordt besneden. Geen vrouw of meisje zal in Nederland nog worden uitgehuwelijkt. Vrouwen mogen niet meer worden gesluierd en binnenshuis worden gehouden. De bezeten Islamiet, of gekrulstaarte Jood, houdt vanaf vandaag niet meer tegen, dat onze geprezen democratie ook voor 100% voor hun vrouwen geldt. Zich hiertegen verzetten is een misdaad en zal niet te zuinig worden bestraft.

Kijk, zo richten wij vanaf morgen de Nederlandse democratie in, als een échte democratie. Internationaal gaan wij dan ook, eerst vooral op Amerika en Israël, de druk verhogen om het prototype van humaan leven wereldwijd te verspreiden. De meer achterlijke landen, waar Al Quada de boventoon voert, gaan begrijpen dat zij dan ook wel moeten moderniseren.

Zij gaan er aan wennen, dat een vrouw frank en vrij zich, vaak o zo mooi, kan en mag bewegen. Weg sluier, weg Boerka! Weg extreme denkbeelden en polarisatie. Lang leve de opkomende wereldvrede.

0805

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office