Kroondomein.com

Heeft de Rabobank de woonwens van Fatima misbruikt?

liefdesnest

Na enkele jaren samenwonen en trouwplannen met de Canadees Rob Short in het vooruitzicht, heeft voormalig hokeyspeelster Fatima Moreiro De Melo de deur van haar liefdesnestje toch voor goed achter zich dichtgetrokken.

Oud tennisspeler Raemon Sluiter had namelijk haar pad gekruist, waarbij er wederzijds een vonk oversloeg. De woonwensen van Fatima moesten terstond een geheel andere invulling krijgen. Niet Rob maar Raemon zou in het vervolg gestalte moeten geven aan haar visioenen over het “huisje-boompje-beestje”. En dat zijn dingen die zomaar kunnen gebeuren. “That’s Life”.

Maar ja, moet deze spraakmakende situatie van twee bekende Nederlanders, na eerst uitgemeten in de media te hebben gestaan, dan nog eens geraffineerd door de reclamemakers van de Rabobank worden misbruikt?

Nieuwe relatie, nieuwe toekomstplannen, nieuwe woonwensen…. Als daar geen nieuwe TV-commercial in zit?!  ……….Leuk voor Rob Short………………… Ik hoop van harte dat hij (ook) ook vals zingende Fatima al niet niet meer zo leuk vond.

Fatimawoonwens
0409

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office