Kroondomein.com

Eerste en tweede Diakadag

Diakadag

Intimi van mij weten dat ik après-vut al weer een tijdje bezig ben met het vermarkten van een idee. Psychologisch gesproken mogelijkerwijs mijn drang om, zonder kinderen, ooit toch iets achter te laten. Ik vorder daarin gestaag. Gretig zoek ik naar meer. Maar dan, om zeventien miljoen mensen op dat hele kleine stukje aarde stuk voor stuk te plezieren. En dat heb ik nu gevonden.

Het is bekend dat wij Nederlanders met onze vrije dagen er behoorlijk bekaaid afkomen, ten opzichte van de andere landen binnen de EU. Omwille van die EU gedachte is het gerechtvaardigd dat wij er vrije dagen bij krijgen. Het motief daartoe heb ik bedacht. Onze vrije dagen van Pinksteren hebben zowel een Joodse (offeren van eerstelingen van de graanoogst en vee) als Christelijke (neerdalen van de Heilige Geest) achtergrond.

Het wordt tijd dat we vrije dagen krijgen op basis van elke vorm van geloof. Ooit kreeg ik een selfmade pop van vriendin Diana onder ogen, waarvoor ik spontaan het levensverhaal heb beschreven. Die pop heet Diaka. Nu wil ik Wikipedia halen met: “Arnold Kroon (’s Gravenhage 1947), stichter van de multireligieuze vrije Diakadagen.”

Diakadag

///


n.b. Vanzelfsprekend is het levensverhaal van Diaka

dan ook in Wikipedia opgenomen: zie kroonjuweeltje: Diaka

0614

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office