Kroondomein.com

Dubbel koop je samen

click op de foto voor meer voorbeelden

Een aantal supermarkten bieden wekelijks 1+1 gratis producten aan. Onzin natuurlijk, daarmee zeggen zij zelf dat die artikelen normaal simpelweg te duur zijn. Niet echt klantvriendelijk, maar…

Daar kunnen wij als consument zélf wat aan doen, iets wat we dan wel moeten organiseren. Hiertoe wordt via FaceBook met de pagina Dubbel koop je samen, de eerste poging gedaan. Hoewel arm en rijk hieraan kunnen deelnemen, is deze activiteit vooral opgezet voor de minder draagkrachtigen onder ons.

Het werkt simpel. Redelijk anoniem stuur je op de pagina Dubbel koop je samen een chatbericht met vermelding van minimaal je Postcode. De berichten komen bij de beheerder binnen, die plechtig belooft, op geen enkele wijze van de informatie gebruik te maken, anders dan voor het zoeken naar meerdere deelnemers met dezelfde Postcode.  Vooralsnog mag je ook je via het e-mailadres dubbelkoopjesamen@ziggo.nl  je aanmelden.

Is er dan een (of meerdere) match(es), worden die deelnemers hiervan in kennis gesteld. Zij bepalen dan zelf, of ze met elkaar contact opnemen om 1+1 producten samen of voor elkaar te kopen.

Deze Try-out zal verder worden uitgewerkt. Eerst maar eens zien of er voldoende belangstelling voor is.

0123

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office