Kroondomein.com

De verleiding

Dating

Een aantal keren heb ik mij er  toe laten verleiden om via een datingsite eennieuwe partner, maatje of goede vriendin te vinden. Iets waar ik geen successtory van wist te maken. En dan komt dat onweerstaanbare aanbod van WeetWieJeDate.nl langs, drie dagen gratis een volledig abonnement. 

Tja, dan komt toch weer die ‘hunter’ in mij boven. Zo stond ik de laatste dagen weer in de digitale etalage. Ik had haast, want binnen drie dagen moest ik mijn prooi binnen hebben. Kennelijk hebben de dames, waar ik interesse in had, wél een abonnement, want in een mij te trage moyenne verliepen de chat conversaties. Binnen de mij gegeven drie dagen ben ik er niet achter gekomen of mijn kandidate(n) inderdaad wel gevoel voor humor hebben, actief genoeg zijn en de interesses voldoende met de mijnen matchen.

De WordFeud-achtige snelheid van WeetWieJeDate.nl speelde mij parten. Juist op het moment dat ik een concreet antwoord mocht verwachten, ik daarvoor de inbox aanklikte, kreeg ik meedogenloos een venster in beeld waarop de tarieven staan waarmee ik mijn verlangde antwoord kon kopen.

Daar trap ik niet nog een keer in. Ik vind dat ze mij ‘netjes uit hadden moeten laten praten.’

Verleding0114

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office