Kroondomein.com

De Rattenvanger van Defensie

Click op het plaatje en zie een takening van het wachthuisje

De discutabele klokkenluidersite WikiLeaks heeft recent ook gepubliceerd dat er in Nederland al vele jaren kernkoppen liggen. Wat decennia lang werd vermoed, is nu eindelijk bevestigd. Tijd om mijn stilzwijgen te doorbreken.

In 1967 heb ik op de Veluwe in ‘t Harde een paar maanden bij Van Heutz dienstplichtig gediend. De primaire taak van dit landmachtonderdeel was niets meer dan wachtlopen. Dit deden wij ergens diep in de bossen, waar wij op de vier hoeken van ogenschijnlijk een strafkamp, in een wachthuisje naar niets stonden te staren. Dag en nacht. In een binnenring van dit object werd er door Amerikaanse soldaten wachtdiensten gedraaid. Het was niet echt een strafkamp, maar een opslagplaats voor kernkoppen, zo werd er gefluisterd.

Met behulp van mijn oom, weliswaar chauffeur maar dan wel van een Generaal, kwam ik weg uit ‘t Harde, om mij in Den Haag voor Defensie verdienstelijk te maken.*

Zal WikiLeaks nu ook onthullen dat dienstplichtige soldaten bij de compagniecommandant thuis op rattenjacht moesten? Uhhh, ik zeg niks!

1110

* Lees het verhaal: https://kroondomein.com/achteraf/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office