Kroondomein.com

De onpotige kater

Click op de foto en zie Morro veilig thuis

Morro is een echte kanjerkater. Hij is ontzettend lief en aanhankelijk en gek op visite. Zijn grote nieuwsgierigheid doet hem nog wel eens onbesuisd zijn. Terwijl hij ook heel erg onpotig is. Dit heeft hem inmiddels wel tien keer in het water doen belanden. Het valt te vrezen dat hier nog menig plons op zal volgen. Zijn eerste momenten in de tuin meende hij als tuinman te zijn aangesteld. Een taak die hij heel serieus opvatte, door blaadjes van de boom één voor één in z’n bekkie naar binnen te brengen. Toen hem bleek dat wij dit wel komisch, maar niet nuttig vonden, is hij hiermee gestopt.

Morro’s populariteit in onze buurt is in korte tijd behoorlijk uitgegroeid, doordat hij heel veel in de vensterbank de passanten op het woonerf volgt. Een buurvrouw meent zelfs dat zij, s-ochtends op weg naar het werk en ‘s-avonds terugkomend van het werk, door onze kater wordt begroet. Tegenover andere katten is Morro, naar wij weten, vriendelijk. Ondanks dat hij met zijn nieuwe huisgenote nog wel eens wil dollen, is hij tegen Lotta erg innemend.

Met ons knuffelt ie graag, wil meestal in onze directe omgeving zijn, is vreselijk nieuwsgierig en begint steeds meer tegen ons te miauwpraten. Morro vindt het een feest als wij ‘s-avonds thuiskomen, evenals het moment dat wij s-ochtends opstaan. Dat zijn de momenten dat Morro graag wil lolmaken, baldadig is en graag door onze lange gang draaft, “kadoenkadoenkadoenkkadoenk”. Hij is een schitterende zwarte kater, met grappige kromme voorpoten, wat zijn motoriek heel macho-achtig maakt.

0405

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office