Kroondomein.com

De eerste 2 kilometer zijn weer gewandeld

Twee weken na mijn laatste operatie kwam ik regelmatig uit bed om in het ziekenhuis over de afdeling een parcoursje te lopen. De eerste keer wankelend twee rondjes. De avond voor mijn ontslag totaal 30 rondjes. Graag had ik geweten hoeveel meters dat waren. Voor dat doel had ik zonder succes de bouwtekening van het ziekenhuis opgevraagd.

Vandaag zette ik mijn eerste parcours in de open lucht uit. Met stralend weer wilde ik zien hoever ik kon komen. Nu kon ik met mijn I-GatU datalogger wél elke meter registreren. Hoewel ik aan mijn voeten wel voelde dat de 30 tourtjes-MCA wel zijn overschreden. Eerlijk gezegd niet zonder ik vooraf twee paracetamolletjes had ingenomen, waarvan ik hoop dat ze niet op de verboden middelenlijst van de wandelbond staan.

Ik zal het de eerste tijd niet zonder deze dope kunnen, omdat na een half uurtje mijn voeten behoorlijk zeer gaan doen. Ook mijn snelheid, liever gezegd traagheid loopt dan terug. Er zullen nog heel wat stappen gedaan moeten worden, alvorens ik mij voor de eerste wandeltocht van dit jaar kan inschrijven.

Natuurlijk kijk ik daar naar uit.

0513

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office