Kroondomein.com

DA S gezichtsverlies

gezichtsverlies

Negen weken nadat ik een intimiderend schrijven van DAS Rechtsbijstand ontving, ik hen direct van repliek heb gediend, heb ik verder niets gehoord. Als sabel van Damocles blijft het boven mijn hoofd hangen, terwijl ik nog maar net drie jaar ‘hoogstaande ellende’ achter de rug heb. Ik wil ‘emotionele rust.’

Door in die tussentijd juridisch advies ingewonnen te hebben, was ik er inmiddels wel achter dat DAS ten onrechte mij die brief had geschreven, waardoor het van de vervelende buren niet meer dan een ‘bluf-instrument’ was*. Waarschijnlijk hun enige manier om voor de tweede keer voor hetzelfde een vergoeding te kunnen vangen. Geen idee waardoor DAS hier was ingetuind.

Daarom mailde ik vanochtend DAS een brief, min of meer met het verzoek, om terug te komen op hun schreden. Meerdere malen heb ik de DAS-meneer informatie gestuurd en vragen gesteld, waarop nooit werd gereageerd. Tot dan deze laatste mail. Binnen elf minuten kreeg ik een emotionele reactie, waaruit mij bleek dat de meneer werkt vanuit een bijkantoor van DAS. Nou vraag ik mij af, of ik DAS-hoofdkantoor moet melden, dat er in het land onrechtmatig met de DAS verzekeringsvoorwaarden wordt omgegaan. Aanvankelijk waarschijnlijk doordat cliënt een verkeerde voorstelling van zaken heeft gedaan en ‘nu’ misschien om geen gezichtsverlies te lijden.

Ik zal mij beraden.DAS verzoek

*) Mocht je deze nare geschiedenis niet kennen, lees het dan in mijn digitale dagboek: https://kroondomein.com/schadeclaim-voor-afwijzing-facebook…/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office