Kroondomein.com

Cover

Diaka promotie op Twitter

“Het komt allemaal door het geloof”, een opmerking die steeds maar weer bij mij langs komt. Ik geloof daar niet in, terwijl ik ook niet echt gelóóf. Ik blijf maar voor ogen houden dat er nooit een tijd is geweest zonder een God. Vóór Christus waren er heel veel Goden, was er geen sprake van een Bijbel, maar van een Mythologie en waren de bonjes niets meer dan stammenoorlogen. De oorlog tussen Israël en Palestina is daar zo’n voorbeeld van.

De burgeroorlog in Syrië heeft ook niets met Allah te maken. De Arabische Hitler, Bashar al-Assad, is als Sjiiet zelfs een afvallige Islam, vergelijkbaar met een katholiek in een protestants domein. 85% van zijn bevolking is van het Soenitische geloof. In mijn optiek verschillen ze niet eens zo veel in opvatting. Zijn de Sjiieten (voornamelijk te vinden in Iran, Irak, Azerbedjan en Libië) heel rancuneus doordat in de zevende eeuw na Christus (!) neef Ali zijn oom en schoonvader Mohammed niet mocht opvolgen. Het hedendaagse TV programma “Familiediner” had dit conflict ongetwijfeld opgelost.

Maar waar hebben die Moslims het eigenlijk over? Alle religieuze beroemdheden vanuit hún begintijd, die zevende (!) eeuw dus, kwamen ook al in de Bijbel voor. De Islam is dus eigenlijk niets meer dan een Cover van het Christendom. Dan kan er ook geen ‘gerechtvaardigde’ Islamitische Jihad bestaan.

We hebben het dus alleen maar over een (IS) stammenoorlog, dan wel heel griezelig en primitief van aard. Ongetwijfeld door de geciviliseerd wereld te bestrijden, ware het niet dat Hitler-Bashar, omwille van zijn eigen macht, heel primitief en barbaars, al meer dan 100.000 van zijn burgers heeft uitgeroeid en een veelvoud daarvan op de vlucht heeft gejaagd.

Ik kom hierop doordat “Heel Nederland schrijft” bij verrassing gisteren hun spirituele week via Twitter promoten met mijn verhaal Diaka, natuurlijk ook te terug te vinden op mijn kroondomein: https://kroondomein.com/diaka/

1015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office