Kroondomein.com

Blauw, grijs, in het midden

 

Click op de foto om Stef te vinden

Natuurlijk wil ik mij niet bezondigen aan vooroordelen. Maar ja, ze moeten er niet om vragen. En dat deed Sjef Janssen uit Sittard. Met hem had ik de afspraak dat hij, zodra werkzaam in Noord-Holland, bij mij zou langskomen om wat praktische adviezen te komen geven. Ik heb het over het navigatie loze tijdperk.

Ook al omdat de nummering in onze wijk erg gecompliceerd in elkaar zit, zou hij mij bellen op het moment dat hij ons winkelcentrum had gevonden. Ik zou er dan heenlopen om hem naar mijn huis te loodsen. Na z’n belletje liep ik de afgesproken richting uit. Zonder resultaat, kennelijk is Janssen bij het verkeerde winkelcentrum terechtgekomen. Dus terug naar huis, in afwachting van zijn volgende belletje. De herkansing volgde. Weer niet, terwijl hij dan zeker en vast bij ons winkelcentrum zou staan. Dan toch maar weer terug naar huis, in afwachting van de volgende call.

Dit keer won ik meer informatie van mijn (nog onbekende) bezoeker in. “Sta je bij de ingang van het winkelcentrum?” “Niet?!” “Waar dan?” “Nou, daar waar ik de hele tijd al sta. Ik heb een blauwgrijze auto en sta zo’n beetje in het midden van de parkeerplaatsen.”

Vreemd, waarom niet direct herkenbaar, bij de ingang van het winkelcentrum, vroeg ik bij de derde gang naar de parkeerplaatsen mij af. Natuurlijk keek ik nu wel heel minutieus de parkeerplaatsen af en ja hoor, daar ergens in het midden….

Het bleek inderdaad Stef Janssen uit Sittard te zijn. Typisch dat zo’n man zich zo verstopt, terwijl hij door mij gevonden wilde worden.

0610

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office